Unik Festkjoler av Stilbevisste Kvinner

Formal er antrekk som er designet for en spesiell anledning. Historien om formell kjole begynte i middelalderen med en kjole som kalles kjortel. Kjortelen var en løstsittende kjole som ofte ble båret på en ukentlig basis. Men fordi det var ganske vanlig, kvinner ofte lagt et tog til det å gjøre det egnet for formelle anledninger. Disse kjoler ble vanligvis bæres i bryllup eller andre religiøse seremonier.

Sorte Kjoler

Verdens aller første formelle kjolen var mantua, som ble introdusert i begynnelsen av det 18. århundre. Med en tykk overskirt, underskjørt, og en lang tog som ofte fikk lov til trail, den mantua var en tung og ubehagelig kappe. Men fordi det var den mest forseggjort kjole av sin alder, det var slitt til alle de beste partiene, særlig de på Court, i nærvær av en monark.

Formal for kvinner fikk evig forseggjort med kjoler som sekken tilbake og ballen kappe. Det var ikke før det 19. århundre at begrepet aftenkjole ble brukt for å beskrive en kjole som kvinner faktisk kunne komfortabelt bære. Disse aftenkjoler varierte fra utsmykkede fotsid tall med volanger og puffy ermer til off-skulder kjoler med utringninger og ingen ermer. Selv hemlines steg litt fra gulv til ankelen lengde.

Sorte Kjoler

Den største sprang fremover, eller bakover, avhengig av perspektiv, skjedde på 1920-tallet. Det var en alder av klaffen og jenter ville bare ha det gøy. De ønsket å flytte og danse og ha en god tid uten å bli belemret med store, forseggjorte kjoler. Motedesignere var raske til å få plass til dem med kortere, enklere kjoler som brukes mindre stoff og færre lag. Med andre ord, disse kjolene var lettere og kjøligere, noe som medførte at kvinner var endelig fri til å bevege seg rundt som menn. Det var på denne tiden at oppmannen elegantiarum endelig akseptert party kjoler som formalwear.

Hvor er vi nå?

Den moderne aftenkjole er tilgjengelig i alle silhuett og er generelt slitt for å bare de mest formelle arrangementer, som for eksempel en opera, et bryllup eller en formell middag. Selvfølgelig er det aftenkjole ikke den eneste type fest kjole. Som kleskoder har vært avslappet i de senere årene har flere og flere kjoler blitt akseptert som formalwear. Det virkelig er avhengig av anledningen.

Hvit slips

En hvit slips hendelse er den mest formelle av de formelle saker. Dresskode er strengt håndhevet og fashion faux pas kjøre frodig. Ifølge etikette, ball kjoler er det eneste riktige valget for kvinnelige gjester på et hvitt slips hendelse. Men det har endret seg litt de siste årene. Det er nå ansett tillatt å bære en full-lengde aftenkjole. Imidlertid bør kjolen være mer forseggjort enn de som er slitt til mindre formelle begivenheter.

Sorte Kjoler

Svart slips

En svart slips hendelse er litt mindre formell enn en hvit slips en, men kleskoden er fortsatt ganske stiv. Kvinner forventes å kle seg i aftenkjoler med hemlines som faller mellom midten av kalv og gulvet. I noen tilfeller, er det akseptabelt å bruke en fancy cocktail kjole, men som virkelig er avhengig av tid på året og gjester.

Cocktailparty

En cocktail party er en semi-formell hendelse, noe som betyr at kvinner har et bredt utvalg av mote alternativer. Av åpenbare grunner, de fleste jenter gå med kjole. Hva er de? Det er egentlig ingen standard definisjon. Men de fleste designere er enige om at en cocktail kjolen har en hemline som spenner fra like over kneet helt ned til anklene. Fordi de er fortsatt anses noe formell eveningwear, de fleste kvinner bærer lenger te-lengde (over ankelen) eller ballerina lengde (berøre ankel) kjoler.

Sorte Kjoler

Den mest kjente cocktailkjoler er den lille sorte kjolen (LBD). Introdusert i 1920 av motelegenden Coco Chanel, er den kjolen en allsidig og rimelig alternativ til tradisjonelle eveningwear. Med andre ord, det er den ultimate festkjole. Det fine med denne kjolen er som er enkel og elegant, noe som gjør det enkelt å kle seg eller kle ned for å passe nesten enhver anledning. Med riktig sko, frisyre og smykker, kan en jente ha en liten sort kjole til en formell affære. Hun kan også fjerne de utsmykkede tilbehør og bruke den til en uformell cocktail eller firmafest. Det er ikke rart LBD er ansett som en mote stift at hver kvinne må eie.

Korte sorte kjoler med hemlines som faller langt over knærne regnes ikke som små sorte kjoler. På grunn av sin lengde, de er ofte referert til som miniskjørt eller bare som minis. De er ikke på langt nær så populær som den klassiske LBD, fordi de ikke er på langt nær så allsidig. En miniskjørt kan kun brukes til en uformell affære. De fleste av verdens beste kjole designere har kjoler for motebevisste kvinner. Finn dine favoritt stiler på nettet nå.

Flere svart cocktail kjoler du kan besøke MissyDress, som er en profesjonell mote kjoler nettbutikk.